´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Verliezen kan. Verliezen mag. De manier waarop ON2 afgelopen zaterdag echter onderuit ging tegen Harkemase Boys (3-1), zorgde echter voor een wrang gevoel. Natuurlijk moet je altijd de hand in eigen boezem steken, maar dit... Een scheidsrechter die - ondanks heel goede wil- vooral vanwege zijn leeftijd het spel op tientallen meters volgde, een grensrechter die zelfs spelers die op eigen helft stonden probleemloos afvlagde en een thuisclub-trainer die zijn beheersing volkomen verloor en het om niets aan de stok kreeg met supporters van Oranje Nassau. En dan het veld. Daar laat je doorgaans een schaap nog niet lopen: lang gras, totaal oneffen en glad. Voeg daarbij het feit dat het snel donker was en je waande je op een trapveldje ergens in het voormalige Oost Duitsland.

ON zag tenminste twee treffers vanwege het optreden van de grensrechter om werkelijk onbegrijpelijke reden geannuleerd, raakte de binnenkant van de paal en miste een aantal dotten van kansen. Neemt niet weg dat de tegentreffers veel te gemakkelijk weggegeven werden. Dat kan en moet beter. De eretreffer werd overigens gemaakt door Thijs Nederkoorn.

ON2: Otto, Stamhuis (46. Annema), Vos (60. Adriaanse), Nederkoorn, Huttenga, Westerink, Timmermans, Van Aanholt, Karabed, Koning en Vroom.
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor