´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Nu onze speelsters en spelers worden ingeschakeld voor de bardiensten, blijkt dat niet iedereen dit werk eerder heeft gedaan en dit gaf bijvoorbeeld donderdag 18/10 al wat problemen. Die werden met dank aan wat routiniers gelukkig ook weer snel opgelost. Om te voorkomen dat dit vaker gebeurt, zal de kantinecommissie op een aantal avonden instructie v.w.b. de te verrichten werkzaamheden geven. Aan de orde komen in ieder geval: bediening van de kassa, koffie zetten, het op de juiste wijze een biertje tappen, eventuele aanvulling van de voorraad, bereiding tosti, afsluiting kas , etc. Om jullie een extra gang naar ON te besparen, gaan we dit op de trainingsavonden doen. De volgende avonden zijn hiervoor gekozen: - maandagavond 29 oktober a.s. de damesteams 1 t/m 4; - dinsdagavond 30 oktober mannen 1 en 2; - donderdagavond 1 november vanaf 21.00 uur alle teams die op die avond trainen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden en kunt je gewoon vervoegen bij de barmedewerker van die avond. Alvast hartelijk welkom.
Kantinecommissie: Ingrid en Jan Niko