Onze vereniging viert in het jaar 2013, om precies te zijn op dinsdag 30 april, haar 95jarig bestaan. Op de vrijwilligersavond heb ik dit ook reeds ter sprake gebracht en aan de diverse commissies gevraagd suggesties aan te leveren voor het uiteindelijk samenstellen van een leuk feestprogramma op die dag.

De Zaalvoetbalcommissie bijt in ieder geval het spits af met het organiseren van het jaarlijkse zaaltoernooi voor onze veldvoetballers. We doen dat overigens al voor de 21e keer! Uitgenodigd zijn in ieder geval de herenteams 2, 3, 4, 6, 7, 8 en 9 en omdat het een jubileumactiviteit is, zou het leuk zijn als ook de vrouwen dit keer met een team aanwezig zijn. Bob pleit hier al jaren voor, dus hier ligt de kans zijn wens in vervulling te doen gaan.

 

Misschien mag ik een paar tips geven voor een leuk programma op dinsdag 30 april 2013!

Invulling door de JC van 09.00 – 12.00 uur; een reünie voor (oud) leden vanaf 12.00 uur; een wedstrijd van onze Vrouwen 1 tegen een leuke tegenstander om 14.00 uur en om 16.00 uur een wedstrijd van Mannen 1 tegen ??? Om 18.30 uur een gezamenlijke maaltijd (nog nader te bepalen) en aansluitend een feestprogramma te verzorgen door de Activiteitencommissie. Ik ben benieuwd naar jullie reacties en eventueel ook naar andere ideeën voor de invulling van deze dag.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor