Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

 BUITENPOST - ON is het bekeravontuur zaterdagmiddag gestart met een 2-0 nederlaag in Buitenpost.


Op slag van rust opende de thuisploeg de score door een treffer van Wytze Pilat. Daarvoor incasseerde Danny van Dijk een rode kaart, waardoor de ploeg van ON-trainer Henk Konings in ondertal verder moest. Vlak na de hervatting was het opnieuw raak toen Dorjan Berisha de eindstand bepaalde. Komende dinsdagavond neemt ON het op eigen veld op tegen zondag eersteklasser GVAV Rapiditas. Het duel begint om 19.30 uur.

Volgende week zaterdag is Be Quick 1887 om 17.00 uur te gast op Sportpark Coendersborg waarna de poulefase is afgerond. De ploeg van Be Quick 1887-trainer Marcel Groninger gaat vooralsnog aan kop in poule 58 dankzij een 6-0 zege die zaterdagavond tot stand kwam tegen stadsgenoot GVAV Rapiditas.

Lees hier een uitgebreid verslag van Buitenpost - Oranje Nassau.

Verdien €50