Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Oranje Nassau heeft op eigen veld - wonderbaarlijk- een punt overgehouden aan het duel met koploper WHC: 2-2. De gasten waren negentig minuten beter, maar verzuimden afstand te nemen. Jaap Jacobs maakte in de slotminuut de gelijkmaker. Vanaf de aftrap bleek WHC de (veel) betere ploeg. O.N. kraakte, maar brak niet echt, ondanks de snelle achterstand na een kopgoal van William Potkamp: 0-1. Amper drie minuten later kopte Jacobs op de hem bekende wijze de gelijkmaker tegen de touwen. Hoewel de bezoekers nogal wat kansen kregen, wist alleen Jolf Stel voor de rust nog te scoren: 1-2. Ook na de thee was WHC beter, al kon de thuisclub iets meer weerwerk bieden. Met dank aan Vrouwe Fortuna en doelman Jansema stond het kort voor tijd nog steeds 1-2. Een hoekschop van Schrijver, een kopbal van van Jeffrey Wu, een scrimmage en een poeier van Jacobs leverde alsnog de gelijkmaker op: 2-2.

Verdien €50