Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Oranje Nassau leed in en tegen Staphorst de tweede nederlaag van het seizoen: 4-1. Feitelijk besliste de thuisclub het duel in een tijdsbestek van tien minuten, van de 35e tot de 45e minuut. En het begon nog wel zo goed, toen Jaap Jacobs na dik twintig minuten een voorzet van Ezra Schrijver binnenkopte: 0-1. Kort daarna leek Schrijver voor de 0-2 te zorgen, het doelpunt werd echter vanwege buitenspel afgekeurd, een beslissing waar tenminste over gediscussieerd kon worden. Daarna liet O.N. zich in de luren leggen door twee snel genomen hoekschoppen en een fraaie treffer van Mijnheer: 3-1. Pal na de thee leek De Geijter recht op een strafschop te hebben vanwege hands, de arbiter zag er echter niets in. Toen de thuisclub vervolgens de 4-1 maakte, was de wedstrijd gespeeld. Beide ploegen kregen kansen op meer goals, het bleef echter bij 4-1.

Smet op het duel was het uitvallen van Elte Hofman. Hij voelde wéér zijn hamstring na een onschuldig lijkend duel. Een behoorlijke domper voor Hofman, die op karakter  voor de tweede keer dit seizoen als basisspeler mocht starten na een zware rugblessure. Het is voor zowel O.N. als Hofman te hopen dat de blessure meevalt.

Verdien €50