Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Oranje Nassau doet aanstaande maandag, 5 september, mee aan het Gronings Kampioenschap Footgolf. Het toernooi, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd, vindt plaats in het fraaie Stadspark te Groningen.

Na de ontvangst om 16:30 uur gaan de spelers om 17:00 uur de baan op. De wedstrijd zal ongeveer twee uren in beslag nemen. Aansluitend zal Piet van Dijken in het Ni Hao Stadsparkpaviljoen de prijs aan de winnaar overhandigen.

Ook in de tweede editie kan er een sterk deelnemersveld worden gepresenteerd. Spelers uit de eerste selecties van FC Groningen, SC Veendam, Be Quick 1887, Oranje Nassau, PKC’83, VIBOA, CVVB, Gronitas en GRC Groningen zullen strijden om de titel Gronings Kampioen Footgolf. De winnaar mag zich de opvolger van Veendam speler Anco Jansen noemen die afgelopen jaar Kevin Heuvelink (Oranje Nassau) in de finale nipt versloeg.
Hieronder enkele foto's van het eerste Gronings Kampioenschap Footgolf in 2010.

{gallery}20110905gkf11{/gallery}

Verdien €50