Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Weliswaar een vreemde titel voor een websiteartikel, maar het is de moeite meer dan waard...


Vrouwen 2 werd afgelopen seizoen kampioen van de 1eklasse en stond voor de keuze:

  • in  die klasse blijven (de wedstrijden stukje dichterbij) of;
  • promoveren naar de hoofdklasse (ca 50% verre reizen, maar wel heel goede tegenstanders).

Er zijn naar ik meen drie clubs in Nederland met een topklasse- en een hoofdklasseteam bij de vrouwen. Dat geeft natuurlijk een goede uitstraling, maar het geeft ook een groot probleem. De reiskosten voor  vrouwen 1 worden gesponsord. Dat is voor vrouwen 2 echter niet aan de orde. Er is zelfs geen budget voor beschikbaar. Dat zou bijzonder sneu zijn en alle moeite van het laatste seizoen zou eigenlijk voor niets zijn geweest. De leiding en de meiden van de 1e en 2e  selectie kwamen in actie om het benodigde bedrag van ca. €5500,— bijeen te halen. Je gelooft het of niet, maar op dit moment (zaterdag 6 augustus)] is ca. €5700,— toegezegd.  Alle betrokkenen hebben hij familieleden, ooms en tantes, buren, collegae, etc. benaderd en niet zonder succes! Na de wedstrijd van het eerste mannenelftal tegen Drenthina (waarin het 1e elftal het hoofdklasserschap veilig stelde) hebben de meiden uitstekende zaken gedaan in de kantine. Vele  ON ers, meestal de seniorengroep, hebben de meiden niet met lege handen laten staan. Ze hebben al hun charmes in de strijd gegooid en behaalden een prima resultaat. Ik moet vaststellen, dat dit een unieke actie is geweest, waar de meiden en de leiding en anderen via via hun eigen reiskosten voor het komende seizoen hebben binnengehaald. Waar maak je zoiets nog mee.

Graag wil ik jullie allen namens de vrouwencommissie van harte gelukwensen met dit succes.  Een grote pluim op jullie aller hoed!

Bob W.R. van Wilgen,
Vrouwencommissie

 

 

Verdien €50