Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Maandag 23 mei jl. heeft er een geslaagde clinic voor meisjes bij Oranje Nassau plaatsgevonden. 50 meisjes kregen door de trainers & speelsters van Oranje Nassau een training aangeboden.
Verschillende facetten kwamen hierbij aan de orde, o.a. stropdasschieten, 4 tegen 4, shoot out en meting schotsnelheid. Bij de jongste meisjes wist Miranda de Vries (Noordpool) 2 keer de stropdas te raken. Bij de oudste meisjes kwamen Carmen de Mare (Helpman) en Eline Blaauw (Actief, volgend seizoen ON) als winnaar uit de strijd. Uiteindelijk wist Carmen de Mare d.m.v. strafschopschieten de prijs in de wacht te slepen.

Hieronder zie je de foto's van de clinic.

picasa_albumid=5611000116439615153

Verdien €50