Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Op zaterdag 12 maart werd Cycloon Fietskoeriers officieel gepresenteerd als sponsor van de vrouwenselecties van Oranje Nassau.

{tab=Cycloon Fietskoeriers}
Zaterdag 12 maart is de presentatie geweest van Cycloon Fietskoeriers als sponsor van de damesteams. Enkele professionele fietsers hebben, vergezeld van een aantal vrouwen 1 speelsters een rondrit door de stad gemaakt. Vanaf de Musschengang ging de route door het centrum via de Vischmarkt, Folkingestraat, Zuiderdiep over de Hereweg en de Helperzoom naar het sportpark.  De mensen keken er wel van op en op de borden, welke op enkele fietsen waren geplaatst werd de bedoeling van deze rit bij de mensen duidelijk.

Na een ontvangst in de bestuurskamer, waar soep en broodjes werd geserveerd, werd bij aanvang van de wedstrijd van vrouwen 2 enkele elftalfoto's uitgereikt aan de sponsor. Daarna werd in de kantine het contract officieel getekend.

De resultaten waren wisselend: vrouwen 2 won haar wedstrijd, terwijl de wedstrijd van vrouwen 1 werd verloren. We hopen dat we de naamsbekendheid van deze sponsor kunnen uitbreiden. Op bijgaande foto's een indruk van de activiteiten.

Voor verdere informatie kunt u kijken op de site van de sponsor: www.cycloon.eu

{tab=foto's}

{gallery}20110312cycloon{/gallery}

Verdien €50