Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Slingert er nog een oud mobieltje in huis? En wil je je inktcartridges kwijt? Dat kan in de kantine van Oranje Nassau!

Sinds geruime tijd staat er een groene doos onder de vakjes van de leiders en commissieleden (achterin de kantine). In deze doos kunnen gebruikte tonercartridges, inkjetcartridges en oude mobiele telefoons gedeponeerd worden. Wanneer de doos vol is, wordt deze gehaald en komt er een nieuwe doos. Sommige ingeleverde spullen hebben een waarde en de vereniging krijgt dat geld. Het is overigens niet zo, dat voor ieder ingeleverd artikel een bedrag gestort wordt. Sommige cartridges leveren helaas niets op. Maar het advies is: neem zo veel als mogelijk mee; het is in ieder geval goed voor het milieu dat deze spullen ingeleverd worden. We houden jullie op de hoogte.

Verdien €50

AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Waarvoor aanmelden?
Please wait

Royal Sponsor

Prince Sponsor