Voorbereiding ALV 15 mei 2019

Ter voorbereiding op de ALV van woensdag 15 mei a.s., liggen de jaarrekening 2017/2018, de begroting 2018/2019 en de notulen van de ALV van 16 mei 2018 maandagavond 13 mei 2018 tussen 19:30 en 20:30 ter inzage in de bestuurskamer. 

Oorzaak slechte velden Coendersborg blijkt wildschade te zijn

Bert Postma heeft een colum geschreven, die we jullie niet willen onthouden

Als clubfotograaf en verslaggever van Oranje Nassau klaag ik namens de gebruikers van de velden op sportpark Coendersborg al jaren over de slechte kwaliteit van de grasmatten.

Lees meer...

Agenda Algemene Ledenvergadering d.d. 15-05-2019

Beste ON-ers,

Bijgaand de agenda voor de Algemene Ledenvergadering van woensdag 15 mei 2019. De vergadering vindt plaats in het clubhuis van Oranje Nassau, de aanvang van de vergadering is 19:30.

Lees meer...

Clubscheidsrechters blijven nodig

Het leek ons een goed idee om in deze weken van weinig wedstrijden de aandacht eens te verplaatsen naar de clubscheidsrechter. Een sportvereniging kan niet zonder vrijwilligers. Zeker ook niet zonder de clubscheidsrechters. In dit interview een gesprek met de vier clubscheidsrechters die Oranje Nassau rijk is. We hopen, dat hun verhalen meer (jonge) mensen zal inspireren om ook die fluit eens ter hand te nemen.

Lees meer...

Aankondiging Algemene Ledenvergadering d.d. 15-05-2019

 

Beste ON-ers,

 

Woensdag 15 mei a.s. zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in het Clubhuis.

De vergadering start om 19:30, de agenda plaatsen wij uiterlijk 2 weken voor de ALV op de website.

 

Het Bestuur

Ditjes en datje bij de topper ON- HZVV

Dat Henry de Jonge op drie wielen rijdt geeft hem ook ruim 33 % meer kans op een lekke band. Dat hij ook minimaal drie vrienden bij ON heeft komt hem goed van pas. Langs deze weg BEDANKT

Lees meer...

Uitnodiging Buitengewone Ledenvergadering d.d. 6 maart 2019

Beste ON-ers,

Graag nodigen wij u uit voor een buitengewone ledenvergadering op woensdag 6 maart a.s.. Het enige agendapunt dat op deze vergadering behandeld zal worden is voortzetting van de Samenwerkende Jeugd Organisatie (SJO) Amicitia/Blauw Geel/Oranje Nassau.

Lees meer...

Oranje Nassau wint eerste oefenduel in 2019

Donderdagavond 10 januari was het koud en een beetje nat op sportpark Zwanenveld in Emmen. Het decor voor de oefenwedsrijd DZOH-Oranje Nassau. Het was dan ook nier verwonderlijk, dat slechts 4 ON-supporters naar Emmen waren gekomen,

Lees meer...

Aankondiging buitengewone ledenvergadering

Beste ON-ers,

Via deze weg nodigen wij u graag uit voor een buitengewone ledenvergadering. De vergadering vindt plaats op 19 december 2018 vanaf 20:00 en zal plaatsvinden in het clubhuis van c.v.v. Oranje Nassau.

Lees meer...