Op 30 april 2018 bestaat Oranje Nassau 100 jaar. Dit eeuwfeest laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Sterker nog: we maken er een volledig jubileumjaar van!

Dit betekent dat het jubileum op 1 mei 2017 al van start is gegaan. Tijdens het jubileumjaar kan je op deze website alle informatie vinden. Het wordt de centrale plek voor al het nieuws, activiteiten en veel interactieve onderdelen zoals bijvoorbeeld prijsvragen. Ook zullen we je via de verschillende social media kanalen vaak naar deze website sturen als er weer iets nieuws op staat, maar sla de site ook vast op in je bookmarks en je geheugen.

We willen het jubileum samen vieren, maar ook erg graag samen organiseren. Voor verschillende activiteiten en projecten zullen we actief op zoek gaan naar vrijwilligers maar voel je vooral ook vrij om je hulp aan te bieden of ons te voorzien van een tip of een idee. Want samen kunnen we er een geweldig jaar van maken waarin er activiteiten zijn voor iedereen. Kunnen we samen een hele mooie en sterke basis leggen voor de volgende 100 jaar Oranje Nassau?!