Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Webredactie

Vanaf 2015 start een enthousiaste webredactie. Hiermee hopen we dat het websitebeheer wat stabieler zal blijven. Doordat de taken zijn verdeeld onder clubleden vanuit diverse geledingen binnen de club, hopen we dat het beheer en onderhoud van de website minder kwetsbaar zal zijn dan het tot op heden was. Zoals je ziet, zijn een paar geledingen nog niet vertegenwoordigd binnen de webredactie. Heb je affiniteit met websites/-beheer en natuurlijk met Oranje Nassau en wil je graag je steentje bijdragen? Laat het ons dan weten! We zoeken nog vertegenwoordigers voor:

  • De zaalafdeling;
  • De commissies, met een voorkeur voor de PR Cie.

Met name de laatste functie zou een mooie aanvulling kunnen zijn. Studeer je bijvoorbeeld marketing/communicatie of heb je ervaring met online marketing? Dan zou je een hele leuke rol kunnen vervullen binnen de webredactie en de PR Commissie.

Verdien €50

Royal Sponsor