Detacheren
Detacheren geldt wanneer een intermediair een werknemer ter beschikking stelt aan een opdrachtgever waarbij de duur van de detacheringsperiode en ook het aantal te werken uren per maand vooraf wordt vastgelegd. Ook de vergoeding voor de volledige termijn wordt vooraf vastgesteld. Detacheren biedt een gedetacheerde en een opdrachtgever meer zekerheid dan uitzenden.

Voordelen voor de werkgever om gebruik te maken van detacheringscontracten:

 • Optimale combinatie van flexibiliteit en zekerheid
 • Meer binding met flexibele werknemers
 • Geen administratieve lasten
 • Geen risico bij ziekte van de werknemer (begeleiding door Matsch)
 • Geen werkgeversverplichtingen

Payrolling
Bij Pay-rolling selecteert en werft de werkgever zelf de (nieuwe) medewerkers en plaatst deze vervolgens bij Matsch op de “pay-roll”. Het uitbetalen van salaris gebeurt dan door Matsch. Dit betekent voor de werkgever weinig administratieve lasten en geen verdere kosten ten opzichte van het ziekterisico en werkgeverslasten. Neemt u vooral vrijblijvend contact op om de zeer interessante pay-rolltarieven van Matsch te vernemen.

U kunt ook rechtstreeks kandidaten melden, wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Bent u reeds klant dan is het invullen en opsturen van één formulier voldoende om de kandidaat aan het werk te laten gaan.

Voordelen voor de werkgever om gebruik te maken van payroll-dienstverlening:

 • Zelf selecteren en werven van (nieuw) personeel
 • Makkelijk gebruik maken van flexibele dienstverlening
 • Geen administratieve lasten
 • Geen werkgeversverplichtingen

Uitzenden
Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever op zeer flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel net zoals de duur van de werkzaamheden. Voor het uitzenden werken wij met het fasensysteem. Waarmee de flexibileit en zekerheid die wordt geboden vorm krijgt. Fase A is het meest flexibel, fase B is een contract voor bepaalde tijd en fase C is een contract voor onbepaalde tijd.

Voordelen voor de werkgever door gebruik te maken van uitzendkrachten:

 • Optimale flexibiliteit
 • Geen administratieve lasten
 • Geen risico bij ziekte van de werknemer
 • Geen werkgeversverplichtingen

Werving en selectie
Matsch Werving en Selectie is een intermediair in uitzenden, payrolling en detacheren met een grote maatschappelijke en de regionale betrokkenheid (driehoek Groningen – Gieten – Delfzijl). Onze Maatschappelijke betrokkenheid kenmerkt zich omdat wij geen onderscheid maken tussen mensen met of zonder beperking. Onze Regionale verbondenheid vindt u terug als betrouwbare leverancier van diverse werkgevers in de regio Groningen en Drenthe.

Een complete selectie voor alle betrokkenen
Matsch Werving en Selectie is er voor werkgevers én werkzoekenden. Matsch Werving en Selectie werft en selecteert de best passende combinaties op basis van jarenlange aantoonbare ervaring en expertise. Mede daarom is Matsch Werving en Selectie de betrouwbare partner in het realiseren van het flexibele en vaste personeelsvraagstuk.

Bij Werving en Selectie gaat de nieuwe medewerker direct op contract bij de opdrachtgever. Deze betaalt voor de dienstverlening een vooraf afgesproken bedrag voor het werven en selecteren van de geschikte kandidaat. Wilt u een Werving en Selectieopdracht aan ons uitbesteden neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.