Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Over Terpstra
Sinds de 60er jaren is de familie Terpstra al actief in de autobranche en bijna even zo lang ook Mazda dealer.
Ruim 20 jaar is het bedrijf gevestigd geweest in Ezinge en in 1989 is er een nieuw onderkomen betrokken in Winsum.De huidige eigenaar/directeur, Erik Terpstra, is sinds 1992 volledig operationeel in het familie bedrijf. In 1999 is hij zich ook gaan vestigen op de Autoboulevard in Groningen. Terpstra staat al sinds jaar en dag voor persoonlijke aandacht en service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Terpstra is klaar voor de toekomst
Onlangs zijn de activiteiten van Terpstra Winsum overgeheveld naar de vestiging in Groningen. Hierdoor kunt u rekenen op nog meer keus, service en persoonlijke aandacht. Met ons ervaren team van zo'n 20 personen staan wij dagelijks voor u klaar om u optimaal van dienst te zijn. Voor Mazda en Alfa Romeo bent u bij ons aan het "hoogste" adres omdat wij als officieel dealer van deze twee merken, continue investeren in kennis, apparatuur en voorraad. Terpstra Groningen is klaar voor de toekomst en daar kunt u van profiteren!