Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Broekema Sierbestrating is ontstaan uit Broekema Wegenbouw. Als wegenbouwer in de stad Groningen werden we steeds vaker gevraagd door particulieren voor de aanleg van een oprit of terras. Vanzelf kwam daar de vraag naar levering van bestratingsmaterialen bij. Toen de vraag het stadium van de grindtegel ontsteeg en de gekleurde klinkers en de cobblestones hun intrede deden, werd besloten tot het oprichten van Broekema Sierbestrating bv. Hierdoor hebben Koos Bakker en zijn medewerkers zich sinds de jaren negentig volledig toe kunnen leggen op de advisering bij de verkoop van bestratingsmaterialen.

In de loop der jaren is er een royale siertuin ontstaan, waar op showborden zeer veel materialen in alle beschikbare kleuren en formaten te zien zijn. Broekema Sierbestrating onderscheidt zich doordat wij niet gebonden zijn aan één leverancier, maar de beste producten van vele leveranciers laten zien en kunnen leveren.

De laatste jaren heeft de verkoop via internet een grote vlucht genomen. Ook hier kunnen we ons nog steeds onderscheiden met een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en betrouwbare levering.