´╗┐´╗┐Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

Century Autogroep is merkdealer voor Volkswagen, VW Bedrijfswagens, Audi, SEAT & ŠKODA. Ook voor onderhoud, schadeherstel, leasing & verhuur.┬á

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Volkswagen Campers, SEAT en ŠKODA in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, en schadetak, is Century Autogroep een mobiliteitspartner met bijna 400 medewerkers verspreid over zeventien vestigingen. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn of haar autowensen. In de gehele provincie Groningen en Drenthe.

U vindt de Century Autogroep vestigingen in Assen, Delfzijl, Emmen, Groningen, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Winschoten en Winsum.