Al sinds 1991 kan iedereen bij De Hypotheekshop terecht voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk, geven je ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. De Hypotheekshop heeft vestigingen in heel Nederland. Er is dus altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Duidelijk verhaal
De adviseurs van De Hypotheekshop zorgen voor:

  • Onafhankelijk en deskundig financieel advies;
  • Hypotheekadvies op maat;
  • Persoonlijke en professionele begeleiding;
  • Duidelijkheid over kosten en werkzaamheden van de adviseur;
  • Een passende hypotheek;
  • Bijbehorende verzekeringen;
  • En dus financiële nachtrust.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Maar alleen als je elkaar goed kent, kun je advies op maat geven. Vandaar dat we eerst de tijd willen nemen om jou te leren kennen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij de kosten van een kennismakingsgesprek voor onze rekening nemen. Alleen zo kunnen we ons financieel advies volledig op jou toespitsen.

Hypotheekshoppen
Daarna gaat de Hypotheekshop-adviseur voor jou hypotheekshoppen: hij vergelijkt verschillende hypotheken, voorwaarden en rentetarieven. Jouw wensen, jouw situatie en jouw plannen voor de toekomst zijn daarbij altijd het uitgangspunt. Zo vindt hij altijd een passende financiering. Vergelijk ons maar met een personal shopper, maar dan een voor hypotheken.

Onafhankelijk advies
Het spreekt voor zich dat we aan geen enkele financiële instelling zijn gebonden en we hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken. Daarnaast werkt bij elke vestiging minimaal één Erkend Hypothecair Planner. Je ziet het: onafhankelijkheid, vakmanschap en verantwoordelijkheid staan bij ons centraal.

Alles onder één dak
We zijn ontstaan vanuit de NVM Hypotheekshop en zijn in de loop der tijd zelfstandig verder gegaan als De Hypotheekshop. Inmiddels kunnen we je, naast de hypotheken, een compleet assortiment van financiële producten en verzekeringspakketten bieden. Zo vind je alles op het gebied van wonen en geld onder één dak. En als je nog op zoek gaat naar een huis: veel van onze vestigingen werken nog steeds samen met een NVM makelaar. Desgewenst kunnen we ook na het afsluiten een oogje in het zeil houden. Wij zorgen dat jouw hele financiële huishouding goed op orde is. En dat geeft rust.