Noord Negentig is een organisatie met ruim 75 medewerkers, bestaande uit accountants, fiscaal juristen en belastingadviseurs. We zijn een maatschap met vier vennoten. Onze mensen zijn gespecialiseerd en ervaren in het bedienen van een specifieke klantenkring. Dit zijn bijvoorbeeld medisch specialisten, huisartsen, tandartsen, apothekers, andere zorgexperts en ondernemers in de vrije sector en in het MKB. We ontwikkelen passende financiële en fiscaal-juridische producten, adviseren en regisseren. Precies zoals u het graag wilt.

Betrokkenheid, kennis van de branche, inzicht en interesse in de dagelijkse praktijk. Dat is wat wij van belang achten in onze relatie met de klant. Het maakt dat we een financieel en fiscaal product kunnen ontwikkelen dat altijd past.

Als we weten wat onze klant beweegt, bewegen wij mee. Graag zelfs. Met elkaar bouwen we aan een vertrouwensband voor jaren.

Noord Negentig is gevestigd in een bijzonder pand aan de rand van de stad Groningen. Omdat we werken op zeer specialistische terreinen zijn we actief in heel Nederland.