MW Bedrijfskleding beschikt over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van bedrijfskleding, promotionele kleding en merchandise. Met een klantenbestand van ruim 3500 klanten in alle denkbare branches in Nederland, Europa en ver daar buiten zijn wij een belangrijke speler in de markt. 

Wij onderscheiden ons  in korte communicatie lijnen en de daarbij horende uitstekende bereikbaarheid, betrouwbaarheid en hoogwaardige producten wat resulteert in een professionele  focus op bedrijfskleding. Daarnaast zijn duurzame relaties met de klanten, het personeel alsmede met de betrouwbare leveranciers en producenten zekerheden die kwaliteit waarborgen. Investeren in een duurzame relatie met de klant is voor het rendement van de samenwerking op lange termijn noodzakelijk.

Eerlijkheid, transparantie en heldere richtlijnen zijn belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf waardoor wij in staat zijn een prettige relatie met onze klanten teweeg te brengen wat resulteert in tevreden klanten en een informele relatie met onze klanten