Coronamaatregelen CVV Oranje Nassau

coronamaatregelenBeste voetbalvrienden,

We hebben al een tijdje te kampen met een Corona crisis. Gelukkig mogen we weer sporten en recreëren met elkaar. Jullie zijn dus weer hartelijk welkom op sportpark Coendersborg. Maar hiervoor moeten we de volgende regels wel in acht nemen:

  • Als je ziek bent of je ziek voelt, blijf dan thuis;
  • Houd (behoudens het sporten) 1,5 meter afstand van elkaar, dus ook in en rondom het clubhuis en ook rondom de velden!
  • Was je handen regelmatig grondig maar minimaal bij binnenkomst van de kantine en na een toiletbezoek;
  • Volg de pijlen in het clubhuis.

Ook willen we iedereen verzoeken om elkaar aan te spreken als de regels van het RIVM niet worden opgevolgd. Het virus onder controle krijgen moet een doelstelling zijn van ons allemaal!

MW Bedrijfskleding beschikt over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van bedrijfskleding, promotionele kleding en merchandise. Met een klantenbestand van ruim 3500 klanten in alle denkbare branches in Nederland, Europa en ver daar buiten zijn wij een belangrijke speler in de markt. 

Wij onderscheiden ons  in korte communicatie lijnen en de daarbij horende uitstekende bereikbaarheid, betrouwbaarheid en hoogwaardige producten wat resulteert in een professionele  focus op bedrijfskleding. Daarnaast zijn duurzame relaties met de klanten, het personeel alsmede met de betrouwbare leveranciers en producenten zekerheden die kwaliteit waarborgen. Investeren in een duurzame relatie met de klant is voor het rendement van de samenwerking op lange termijn noodzakelijk.

Eerlijkheid, transparantie en heldere richtlijnen zijn belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf waardoor wij in staat zijn een prettige relatie met onze klanten teweeg te brengen wat resulteert in tevreden klanten en een informele relatie met onze klanten