CVV Oranje Nassau

header10.jpg

Voetbaloverzicht voor begin tweede helft competitie

E-mailadres Afdrukken PDF

Hoewel de weervoorspellingen niet gunstig zijn, kan er mogelijk komende zaterdag weer een start gemaakt worden met de competitie. Tijd om de balans op te maken van de eerste seizoenshelft. Het laatste overzicht stond eind november op de site. Er stonden voor een aantal teams toen nog wedstrijden op de rol.

 

Lees meer...

3e elftal wint traditionele zaaltoernooi

E-mailadres Afdrukken PDF

Zaterdag 10 januari werd het 23e zaaltoernooi voor de veldvoetballers van Oranje Nassau gehouden in sporthal Vinkhuizen. Terwijl er buiten en noordwesterstorm woedde met zware regenbuien werd in de sporthal lekker gezweet door onze heren veldvoetballers.

Lees meer...

ON oefende in de storm tegen LRC

E-mailadres Afdrukken PDF

Leerdammer Racing Club Leerdam, of kort gezegd LRC, was agelopen zaterdag de oefentegenstander. LRC, een oude bekende van ON (vorig seizoen werd er van verloren in een play off duel om promotie naar de hoofdklasse) hield een trainingsweekend in het Noorden.

 

Lees meer...

Nieuwjaarsinstuif Oranje Nassau een verdeeld succes

E-mailadres Afdrukken PDF

Oranje Nassau had deze keer voor de nieuwjaarsreceptie een iets andere formule gekozen. De receptie werd deze keer gecombineerd met de ouderwetse dank je wel avond, bedoeld om de vrijwilligers van de vereniging te bedanken voor hun inzet.

Lees meer...

Patrick Zwart nieuwe hoofdtrainer 1e selectie

E-mailadres Afdrukken PDF

Met ingang van het voetbalseizoen 2015-2016 wordt Patrick Zwart de hoofdtrainer van de mannenafdeling van ON 1918. Patrick Zwart is afkomstig van Buitenpost waar hij nu voor het derde seizoen trainer is. Jasper van Buiten blijft aan als trainer van de 2e selectie. Over de vervulling van de vacature van assistent-trainer van de 1e selectie mannen vinden nog gesprekken plaats.

Pagina 1 van 52