CVV Oranje Nassau

header09.jpg

ON Vrouwen 1 : Hattrick Naily Sling lichtpunt in verder matig bekerduel

E-mailadres Afdrukken PDF

Oranje Nassau trof in de tweede poulewedstrijd Be Quick ’28 uit Zwolle. De gasten doen mee in de top van de hoofdklasse. ON moet zijn draai nog vinden in de Topklasse. Op voorhand geen oninteressant duel. Coach Strengholt blijft kneden aan de ideale formatie, Beli de Jong stond opnieuw in de basis. Verder moest hij bij langdurige afwezigheid van Silvia Woudberg aan de slag op het middenveld. Patricia Regensburg stond daardoor in de basis en Nathalie Kothai zakte een linie en kwam op “tien”. Voorin was een plek in de basis voor Naily Sling. Brenda Kuiper verving de geblesseerde Lotte Wiekamp op het doel.

Lees meer...

Data klaverjas - en sjoelavonden 2014-2015

E-mailadres Afdrukken PDF
De supportersvereniging organiseert ook dit seizoen weer de maandelijkse klaverjas - en sjoelavonden. Deze starten om 20.00u en vanaf 19.30u staat de koffie klaar in de kantine. Er wordt geklaverjast en gesjoeld op de volgende data:
26 september, 31 oktober, 21 november, 19 december, 23 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april en 29 mei

Progressie ON Vrouwen 1 duidelijk zichtbaar, punten naar Zeist

E-mailadres Afdrukken PDF

Weer een topploeg op bezoek bij ON. Ditmaal Saestum, een ploeg met een zeer goed gevulde prijzenkast. De ploeg van Tjeerd Strengholt kon weer flink aan de bak. Die liet zien dat ze hadden geleerd van de vorige wedstrijden en speelde een goede partij. De jonge ploeg krijgt het spel van onder andere de momenten steeds beter onder de knie. Behalve dat ene momentje.

Lees meer...

Uitnodiging ALV 8 oktober 2014

E-mailadres Afdrukken PDF
Hierbij nodigen we als bestuur alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering van a.s. woensdag 8 oktober om 19.30u in de kantine van Oranje Nassau. Op de agenda staat als enige punt de voorgenomen wijzigingen van de statuten en het huishoudelijk reglement.
Op de vergadering van 24 september 2014 was geen twee/derde van de stemgerechtigde leden aanwezig, waardoor op deze 2e vergadering wel besluiten kunnen worden genomen met de aanwezige leden.

In de huidige statuten is omtrent statutenwijziging het volgende opgenomen:

Lees meer...

Oktoberfest 18 oktober

E-mailadres Afdrukken PDF

Op zaterdag 18 oktober wordt het jaarlijkse Oktoberfest georganiseerd.

Lees meer...

Pagina 1 van 45