CVV Oranje Nassau

header08.jpg

Vrouwen 1 terechte winnaar op basis van het aantal kansen

E-mailadres Afdrukken PDF

Na het “welkom in de Topklasse” een week geleden was DTS de volgende tegenstander. Opnieuw een test voor het team, de tegenstander eindigde vorig jaar in de brede middenmoot. De wedstrijd werd gespeeld op kunstgras, lekker zonnetje en een dwarrelwind.

Lees meer...

Stukken ALV 24 september

E-mailadres Afdrukken PDF

Vrouwen 1 verlies eerste wedstrijd van het seizoen

E-mailadres Afdrukken PDF

De start van competitie stond op het programma. Ter Leede was de tegenstander voor de zeer jonge selectie van ON 1. De gemiddelde leeftijd van ON 1 is 20 jaar. Volgens de trainer hebben de meiden zich voldoende ontwikkeld om de strijd in de Topklasse aan te gaan. Ter Leede was vorig seizoen de nummer 3 in de Topklasse en dus een gedegen tegenstander. Het veld zag er prima uit. Sabrin moest wegens een voetblessure vlak voor het begin van de wedstrijd helaas afhaken. Sanne Brand kwam op de plek van Sabrin Koster.

Lees meer...

De sociëteit gaat weer open!

E-mailadres Afdrukken PDF
Maandag 1 september 2014 gaat de sociëteit weer open en wel vanaf ca.14.00u. Behalve het leggen van een kaartje en de sjoelkunst beoefenen, is er ook altijd voldoende tijd even de toestand in de wereld te bespreken en natuurlijk praten we ook even over het voetballen. Behalve de senioren is ook iedereen die niet meer in het arbeidsproces functioneert van harte welkom. De volgende bijeenkomsten worden in principe steeds gehouden op de 1e maandag van de maand. Van harte welkom!

Voorbereiding vrouwen Oranje Nassau

E-mailadres Afdrukken PDF
De voorbereiding is voor de vrouwenteams van ON in volle gang. Het is 1e bereidt zich na het kampioenschap van vorig jaar voor op een pittig jaar in de Topklasse. Het 2e speelt in de 2e klasse en het C team van vorig jaar is in z'n geheel over gegaan naar de senioren, waardoor er een 3e team ingeschreven kon worden in de 3e klasse.
Na 2 weken met trainingen en oefenwedstrijden zijn de voorlopige trainingsgroepen bekend en wordt er toegewerkt naar de beker en competitie.
Programma ON 1:
23 augustus ON 1 - Sv Friedrichsfehn om 13.00u in Gasselte
30 augustus FC Gelre 1 - ON 1 19.00u (beker)
6 september ON 1 - Ter Leede 1 (start competitie)
Programma ON 2:
23 augustus Stadspark 1 - ON 2 om 12.30u (beker)
30 augustus ON 2 - Stadspark 1 om 12.30u (beker
6 september start competitie
Programma ON 3:
20 augustus Heerenveense Boys MA1 - ON 3 om 19.00u
23 augustus ON 3 - Lycurgus 2 om 10.30u (beker)
30 augustus Lycurgus 2 - ON 3 om 12.30u (beker)
6 september start competitie

Pagina 1 van 44