CVV Oranje Nassau

header02.jpg

Nord-Trade B.V., nieuwe shirtsponsor voor Oranje Nassau Vrouwen1

E-mailadres Afdrukken PDF

Het eerste vrouwenelftal van Oranje Nassau heeft een nieuwe shirtsponsor gevonden. Nord-Trade B.V. pronkt vanaf nu op de achterkant van het wedstrijdshirt. Het bedrijf, dat is gevestigd in Groningen, is trots op het sponsorschap bij de Vrouwen Topklasser. Nord-Trade B.V. is een technische groothandel en heeft een aantal hoogwaardige merken in het assortiment.  Zoals de Zweedse merken Hultafors (diverse specifieke gereedschappen) en Nobex (zaag- en meetgereedschappen voor de houtindustrie). Ook worden er professionele snoerloze LED-lampen van het merk TAB, geleverd. Sinds de zomer van 2014 is Nord-Trade B.V. tevens importeur voor de Benelux geworden van de Duitse Heico-Lock bevestigingssystemen (zoals borgringen, wielmoeren en borgmoeren).

Lees meer...

Oranje Nassau krijgt de smaak van het scoren te pakken

E-mailadres Afdrukken PDF
Zaterdagmiddag om half twee meldde ik me in de bestuurskamer van Oranje Nassau om voor mijn verslag wat gegevens binnen te hengelen. Het is wel gemakkelijk om in ieder geval de opstellingen ende bijpassende rugnummers in je bezit te hebben. Het probleem was echter dat en zowel Wim Haan als Wijnand Helder op vakantie zijn.
Lees meer...

PKC'83 speelbal van Oranje Nassau

E-mailadres Afdrukken PDF

Oranje Nassau staat altijd garant voor wedstrijden waar de amateurvoetbal liefhebber bij wil zijn. Jammer dus dat er niet meer dan een 150 – 200 toeschouwers op af gekomen waren.

Lees meer...

Vrouwen 1 verliest ondanks droomstart uit bij Buitenveldert

E-mailadres Afdrukken PDF

Buitenveldert is met 504 actieve leden de grootste vrouwenvoetbal vereniging van Europa, en misschien wel van de wereld, ook zijn zij de kampioen van vorige seizoen en titelfavoriet voor het huidige seizoen, een lastig potje dus.

Lees meer...

Nieuwjaarszaalvoetbaltoernooi

E-mailadres Afdrukken PDF

Ook dit seizoen houden we weer een nieuwjaars zaalvoetbaltoernooi voor veldvoetballers. Op 10 januari 2015 zullen de spelers van het tweede tot het achtste elftal weer meedoen. Ook is er een plekje gereserveerd voor het 45+ team.

Lees meer...

Pagina 1 van 50