CVV Oranje Nassau

header06.jpg

Aanvangstijdstip ON 1 - Viboa 1

E-mailadres Afdrukken PDF
Het aanvangstijdstip van ON 1 - Viboa 1 van aanstaande zaterdag 1 november is 14.30 uur en géén 15.00 uur.

ON Vrouwen 1 : Inspiratie, concentratie en vier koppen koffie

E-mailadres Afdrukken PDF

 

Het ene vanturenhoutje is de andere niet. Na een vervelende 0-0 in Heerhugowaard werd de competitie voortgezet met een aangename partij voetbal. Het vanturenhoutje was in dit geval logisch en terecht.

Het is altijd maar afwachten of je gaat spelen tegen Jong Twente of FC Twente. Dit weekend waren er geen BeNeleague wedstrijden en dus kon ON aan de bak tegen een team dat in de startopstelling zeven speelsters van de eerste selectie hadden staan waarvan vier met Championsleague ervaring, FC Twente dus. De talenten zaten op de bank en op de tribune. Je kunt hier op verschillende manieren naar kijken. ON liet zich in ieder geval inspireren en legde een gedegen partij op de mat en deed aan klantenbinding.

Lees meer...

ON Vrouwen 1 : Hattrick Naily Sling lichtpunt in verder matig bekerduel

E-mailadres Afdrukken PDF

Oranje Nassau trof in de tweede poulewedstrijd Be Quick ’28 uit Zwolle. De gasten doen mee in de top van de hoofdklasse. ON moet zijn draai nog vinden in de Topklasse. Op voorhand geen oninteressant duel. Coach Strengholt blijft kneden aan de ideale formatie, Beli de Jong stond opnieuw in de basis. Verder moest hij bij langdurige afwezigheid van Silvia Woudberg aan de slag op het middenveld. Patricia Regensburg stond daardoor in de basis en Nathalie Kothai zakte een linie en kwam op “tien”. Voorin was een plek in de basis voor Naily Sling. Brenda Kuiper verving de geblesseerde Lotte Wiekamp op het doel.

Lees meer...

Data klaverjas - en sjoelavonden 2014-2015

E-mailadres Afdrukken PDF
De supportersvereniging organiseert ook dit seizoen weer de maandelijkse klaverjas - en sjoelavonden. Deze starten om 20.00u en vanaf 19.30u staat de koffie klaar in de kantine. Er wordt geklaverjast en gesjoeld op de volgende data:
26 september, 31 oktober, 21 november, 19 december, 23 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april en 29 mei

Progressie ON Vrouwen 1 duidelijk zichtbaar, punten naar Zeist

E-mailadres Afdrukken PDF

Weer een topploeg op bezoek bij ON. Ditmaal Saestum, een ploeg met een zeer goed gevulde prijzenkast. De ploeg van Tjeerd Strengholt kon weer flink aan de bak. Die liet zien dat ze hadden geleerd van de vorige wedstrijden en speelde een goede partij. De jonge ploeg krijgt het spel van onder andere de momenten steeds beter onder de knie. Behalve dat ene momentje.

Lees meer...

Pagina 1 van 46