CVV Oranje Nassau

header02.jpg

Oktoberfest 18 oktober

E-mailadres Afdrukken PDF

Op zaterdag 18 oktober wordt het jaarlijkse Oktoberfest georganiseerd.

Lees meer...

Vrouwen 1 keert zonder punten terug uit Amsterdam

E-mailadres Afdrukken PDF

Oranje Nassau dames 1 vertrok zaterdag 27 september met de bus richting Amsterdam voor de vierde competitiewedstrijd tegen Wartburgia. Beide ploegen wisten tot dusver drie punten binnen te slepen en op papier leek het dan ook een spannende wedstrijd te gaan worden.

Lees meer...

Johan Lindemulder erelid Oranje Nassau

E-mailadres Afdrukken PDF

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van woensdag 24 september 2014 is Johan Lindemulder benoemd tot erelid van de club. Hij is negen jaar voorzitter geweest en heeft daarin veel voor de club betekend. Daarnaast is hij volgens het verenigingsarchief 40 jaar lid, maar volgens eigen zeggen is dit toch al 46 jaar.

Lees meer...

ON Vr 1 - Buitenveldert Vr 1: Het spel van de momenten?

E-mailadres Afdrukken PDF

Een voetbalwedstrijd duurt meestal 90 minuten. Een behoorlijk lange tijd zou je zo denken. Toch bekroop het gevoel dat de wedstrijd in een paar momenten van doortastend optreden van Buitenveldert werd beslist. Vergeefs was het wachten op het Meijermomentje of een kantelmomentje ten gunste van ON. Beide bleven deze wedstrijd uit.

Lees meer...

Vrouwen 1 terechte winnaar op basis van het aantal kansen

E-mailadres Afdrukken PDF

Na het “welkom in de Topklasse” een week geleden was DTS de volgende tegenstander. Opnieuw een test voor het team, de tegenstander eindigde vorig jaar in de brede middenmoot. De wedstrijd werd gespeeld op kunstgras, lekker zonnetje en een dwarrelwind.

Lees meer...

Pagina 1 van 45