CVV Oranje Nassau

header06.jpg

Oranje Nassau zoekt nieuwe hoofdtrainer

E-mailadres Afdrukken PDF

Ingaande het seizoen 2015/2016 is Oranje Nassau, uitkomende in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal, op zoek naar een ambitieuze trainer voor de eerste selectie van het mannenvoetbal. Wij zien uw reactie graag voor 8 december a.s. tegemoet.
Voor eventuele nadere informatie kunt u zich wenden tot Simon van Huis, lid technische commissie prestatievoetbal, te bereiken onder 06 15 49 57 27. Uw sollicitatie zien wij graag tegemoet op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Vrouwen 1: wedstrijd met vele gezichten eindigt triest

E-mailadres Afdrukken PDF

Wat een wedstrijd en wat een wisselende emoties. Zowel ON als RCL hebben en hadden de punten hard nodig. En dat was te zien. Met name in de tweede helft werd het een kraker van jewelste. RCL ging er met de buit vandoor. Opnieuw schalde er een overwinningslied over de velden, ook vals. Dit keer deed ik mijn oren dicht.

Lees meer...

Trainer Strengholt stopt aan het eind van het seizoen bij Oranje Nassau vrouwen 1

E-mailadres Afdrukken PDF

Trainer Tjeerd Strengholt van Oranje Nassau vrouwen 1 heeft besloten aan het eind van het seizoen te stoppen. Na vijf seizoenen hoofdtrainer te zijn geweest bij de vrouwen wil hij gaan genieten van wat meer vrije tijd. In de vijf jaren onder Strengholt zijn de vrouwen eenmaal gedegradeerd vanuit de Topklasse naar de Hoofdklasse maar na een jaar direct weer gepromoveerd middels het kampioenschap naar de Topklasse waarin ze nu acteren.

Lees meer...

Oranje Nassau moet op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

E-mailadres Afdrukken PDF

Hans van der Ploeg heeft aangegeven zijn contract na twee seizoenen niet te verlengen. Onder zijn leiding behaalde Oranje Nassau in het eerste seizoen een periodetitel maar wist geen promotie naar de hoofdklasse af te dwingen. Na een moeizaam begin van het tweede seizoen, mede veroorzaakt door veel blessureleed, heeft het elftal de laatste weken de opgaande lijn te pakken.  Om persoonlijke redenen neemt Hans van der Ploeg komend seizoen een sabbatical. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Buitenhuis, voorzitter Oranje Nassau (06-22484723).

Van de bestuurstafel: Problematiek gemeente met sportclubs in Groningen

E-mailadres Afdrukken PDF

De laatste weken is er een aantal malen in de media nieuws geweest over de problemen die de Groninger breedtesportverenigingen hebben met het beleid voor deze sector en dan met name de hoge extra kosten waarmee men deze sector wil opzadelen. Door een aantal leden is aan de voorzitter gevraagd de hele problematiek uit te leggen. Hieronder de tekst die Jan Buitenhuis heeft uitgesproken bij de vergadering van de Raadscommissie financiën en veiligheid op 5 november j.l.

Lees meer...

Pagina 1 van 48